BELIGGENHED
Omgivet af skov midt i Silkeborgs smukke natur

Området omkring Sejlgaard ligger i det naturskønne Funder – kun 10 kilometer fra Silkeborg. Her venter timevis af skønne naturoplevelser – i noget af Danmarks måske smukkeste natur.

Mod syd grænser området op til skov og Funder Ådal, hvor Funder Å bugter sig igennem områdets kuperede terræn. Foruden sin naturskønne beliggenhed, er Funder kendetegnet ved at være et aktivt lokalsamfund med et rigt idræts- og foreningsliv. Funder tilbyder en rolig ramme om det gode hverdagsliv, hvor du er tæt på alle dagligdagens destinationer. Her er der gode indkøbsmuligheder i den lokale Rema 1000, dagpleje, børnehaver, en fantastisk folkeskole, naturlegepladser og et væld af fritidsaktiviteter for børn og voksne.

Attraktioner i nær-området

Sejlgaard er omgivet af et væld af enestående udflugtsmål, aktivitetsmuligheder og outdoor-oplevelser. I Funder Ådal venter timevis af storslåede naturoplevelser og gode vandreruter, hvor der bl.a. er mulighed for at begive sig ud på Hærvejen og naturstien ”Den Skæve Bane.”

I Tollund nordøst for Sejlgaard ligger Tollund Golf Park, der bl.a. byder på en 9-hullers golfbane og en af Danmarks ældste lystfisker søer. Funderhallen og idrætsanlægget omkring Funder Skole er midtpunkt for byens idræts- og kulturliv, og her er der rig mulighed for at tage del i byens pulserende foreningsliv – hvad enten du ønsker at spille volley, gå til håndbold, gymnastik eller spejder. Mulighederne er mange.

Infrastruktur

Med sin beliggenhed 10 kilometer sydvest for Silkeborg og med nem adkomst til Silkeborgmotorvejen, er den nye bydel Sejlgaard placeret i hjertet af den midtjyske millionby. Fra Sejlgaard er der således gode pendlingsmuligheder til de ca. 700.000 arbejdspladser inden for en time, der findes i de midtjyske kommuner – Herning, Holstebro, Viborg, Ikast-Brande, og selvfølgelig i Silkeborg midtby. 

Med gode offentlige forbindelser og en afstand på mindre end 10 kilometer ind til Silkeborg, er der nem adgang til Silkeborgs skønne kultur- og byliv, og på under 30 minutter kan midtbyen nås på cykel.

I Funder vil du opleve et rigt foreningsliv og aktivt lokalsamfund. 

På lokalrådets hjemmeside kan du finde en nærmere præsentation af livet i Funder, og på hjemmesiden kan du læse meget mere om områdets natur og mange outdoor-oplevelser. 

 

Læs mere om Funder-Lysbro…

Sejlgaard har en enestående placering midt i Danmarks Outdoor Hovedstad og i hjertet af Søhøjlandets smukke natur.

På Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om de talrige natur- og friluftoplevelser, som venter i Danmarks Outdoor Hovedstad.

Læs mere om Silkeborg – Danmarks Outdoor Hovedstad

kontakt

Herunder kan du skrive kommentarer og spørgsmål,
samt oplyse dit navn og e-mail,
og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi passer på dine personoplysninger, se vores persondatapolitk

Sitemap