PARTNERSKABET
Aktivitet, kreativitet, teamwork

Sammen bygger vi fremtiden

Bag udviklingen af Sejlgaard – Silkeborgs nye Outdoor Forstad – står et stærkt team af dedikerede aktører med stor erfaring og en bred faglighed inden for by- og boligudvikling i Danmark. Kuben Management og ATRA Arkitekter har indgået et tæt partnerskaber med ejerne af Sejlgaard, og sammen arbejder de for at realisere den fælles vision om at skabe en ny mangfoldig bydel – tæt på Silkeborg, midt i naturen. I et tæt parløb arbejder Kuben Management og ATRA Arkitekter sammen om projektets fremdrift, og de to hovedaktører har indgået samarbejder med en lang række af kompetente aktører fra branchen og repræsentanter fra lokalsamfundet i og omring Silkeborg.  

Se mere om projektets samarbejdspartnere her på siden.

KUBEN MANAGEMENT

Kuben Management A/S udvikler byggeriet og arbejder for et bygget miljø, hvor mennesker kan trives: Derhjemme, på arbejdet, og hvor der ellers er behov for rum. 

Kuben Management har i 80 år været med til at sætte rammerne for den måde, vi tænker byggeri og byudvikling på med afsæt i ønsket om at skabe sunde og betalbare boliger for den brede befolkning. På baggrund af dette engagement har Kuben Management i samarbejde med ejerne af Sejlgård A/S taget initiativ til at udvikle arealerne omkring Sejlgård til en ny attraktiv bydel midt i smukke Silkeborg. 

ATRA arkitekter

ATRA arkitekter rådgiver agerer kvalitetsbevidst med udgangspunkt i et bredt kompetencefelt og en målsætning om skabelsen af stor kvalitet i formgivningen og tilblivelsen af projekter i det byggede miljø.

Den værdiskabende proces danner grundlaget for involveringen i en lang række af projekter fra den tidlige planlægning og visionsfremstilling til indflytningsklare boliger. Med en kreativ, proaktiv og profitabel indgangsvinkel til projekterne sætter ATRA arkitekter kvaliteten og mennesket i centrum for rådgivningsprocessen og skaber i tæt relation til vores mange samarbejdspartnere kvalitetsfyldte løsninger og projekter til morgendagens Danmark.

EDC

EDC Projekt Poul Erik Bech i Aarhus har stor erfaring indenfor projektsalg og boligprojekter i Aarhus og Østjylland. Vi beskæftiger os med grunde og projektudviklingsejendomme, projektudvikling, projektsalg, seriesalg og udlejning af rækkehuse, ejerlejligheder og villagrunde.

Vi tilbyder service indenfor totalhåndtering og seriesalg, projektsalg og –udlejning. For at sikre en optimal og effektiv salgsindsats samarbejder vi med de øvrige lokale boligbutikker i EDC.

samarbejdspartnere

SEJLGAARD A/S

kontakt

Herunder kan du skrive kommentarer og spørgsmål,
samt oplyse dit navn og e-mail,
og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi passer på dine personoplysninger, se vores persondatapolitk

kontakt

Herunder kan du skrive kommentarer og spørgsmål,
samt oplyse dit navn og e-mail,
og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi passer på dine personoplysninger, se vores persondatapolitk

Sitemap